EasyToys adventskalender 2021

De spannendste adventskalender van Nederland koop je dit jaar bij EasyToys. Maar wees er wel snel bij want vorig jaar was deze hele bijzondere en een tikkeltje ondeugende adventskalender binnen een paar weken uitverkocht. Dat is absoluut niet zonder reden en ik ga je vertellen waarom.

Achter de 24 deurtjes van deze adventskalender van Easytoys kun je alles vinden voor een hete kerst. De koude nachten van december worden dankzij de leuke en vooral spannende inhoud een stuk heter. Dat ga je indirect merken op je gasrekening hoor 😉 want die kachel kan wel een stukje lager.

Wat zit er in de EasyToys Adventskalender 2021

Bij deze kalender ga ik niet te veel verklappen, het moet tenslotte leuk en vooral spannend blijven. Wat wel duidelijk is dat je met deze kalender zeker geen kat in de zak koopt. De waarde van alle producten licht ruim boven de aanschafwaarde. Zou je alle producten namelijk los kopen dan betaal je al snel een bedrag rond de 500 euro.

De luxe uitgevoerde box zit vol met leuke speeltjes voorin de slaapkamer er zitten een paar echte leuke ‘erotische’ verassingen in. Natuurlijk ontbreken ook een paar verzorgingsproducten niet in de EasyToys adventskalender 2020 zoals massage-olie en een fijn glijmiddel. Vanzelfsprekend doet EasyToys geen consessies aan de kwaliteit van de producten. Dus hoge kwaliteit verzekerd.

De advent kalender van Easytoys heeft ook een aantal leuke fun-producten. Ik wil de box vooral spannend houden en niet te veel verklappen maar reken er maar op dat je een paar leuke nachten in het vooruitzicht hebt.

1 gedachte over “EasyToys adventskalender 2021”

Plaats een reactie