De AXE adventskalender 2023

Een doos voor lekkere mannelijke geuren van het bekende merk AXE dat is de 2023 versie van de AXE adventskalender. Deze adventskalender past perfect in het rijtje met de adventskalenders voor mannen. Met dit prachtige exemplaar van Axe haal je een leuk cadeau voor Sinterklaas in huis. Bestel deze kalender wel op tijd want dit gaat een hardloper worden.

De stoere adventskalender van AXE is goed gevuld met 12 verschillende AXE-producten. In tegenstelling tot een normale adventskalender begin je met deze kalender van AXE pas op 12 december en tel je af tot 24 december.

Axe Adventskalender

Wat kun je verwachten in de AXE adventskalender?

AXE is natuurlijk een producent van verzorgingsproducten voor mannen. In de AXE-adventskalender kun je vooral veel deodorant en douchegel vinden. Deze komen vooral in de handige reisverpakkingen, maar natuurlijk tref je ook de full-size verpakkingen van bijvoorbeeld de nieuwste deodorant van AXE aan. Volgens de website van bol.com heeft de AXE adventskalender ook een aantal leuke accessoires zoals een reisflesje dat je makkelijk kunt hervullen en een compacte opvouwbare tandenborstel voor op reis.

Waar is de AXE-adventskalender te koop?

Je kunt de adventskalender van AXE makkelijk bestellen Amazon. Bestel de kalender wel op tijd want deze kalender is volgens onze verwachting binnen enkele dagen uitverkocht.

De bovenstaande adventskalender wordt aangeboden op Amazon, dit is een link naar de Duitse website van Amazon, maar Amazon verstuurd gewoon naar Nederland. Door te klikken op deze link krijgen wij een klein beetje provisie voor de aankoop. Geen angst, Amazon rekent deze provisie niet door en in de regel is Amazon de goedkoopste aanbieder op het internet.

Plaats een reactie