De AXE adventskalender 2022

Een doos voor lekkere mannelijke geuren van het bekende merk AXE dat is de 2022 versie van de AXE adventkalender. Deze adventskalender past perfect in het rijtje met de adventskalenders voor mannen. Met dit prachtige exemplaar van Axe haal je een leuk cadeau voor Sinterklaas in huis. Bestel deze kalender wel op tijd want dit gaat een hardloper worden.

De stoere adventskalender van AXE is goed gevuld met 12 verschillende AXE-producten. In tegenstelling tot een normale adventskalender begin je met deze kalender van AXE pas op 12 december en tel je af tot 24 december.

Axe adventskalender

Wat kun je verwachten in de AXE adventskalender?

AXE is natuurlijk een producent van verzorgingsproducten voor mannen. in de AXE-adventskalender kun je vooral veel deodorant en douchegel vinden. Deze komen vooral in de handige reisverpakkingen, maar natuurlijk tref je ook de full-size verpakkingen van bijvoorbeeld de nieuwste deodorant van AXE aan. Volgens de website van bol.com heeft de AXE adventskalender ook een aantal leuke accessoires zoals een reisflesje dat je makkelijk kunt hervullen en een compacte opvouwbare tandenborstel voor op reis.

Waar is de AXE-adventskalender te koop?

Je kunt de adventskalender van AXE makkelijk bestellen bij Bol.com. Omdat de adventskalender door Bol zelf wordt geleverd heb je de adventskalender snel in huis en kun je deze eventueel ophalen bij de dichtstbijzijnde winkel van Albert Heijn met een Bol pick-up point. Bestel de kalender wel op tijd want deze kalender is volgens onze verwachting binnen enkele dagen uitverkocht.

Plaats een reactie