Disclaimer

Wist je dat het maken van deze website al begint in de zomer terwijl jij op het strand ligt? De kerstboom staat nog net niet bij ons op kantoor. We beginnen namelijk al heel vroeg in het jaar met onze zoektocht naar de leukste adventskalenders van Nederland.

Het kan voorkomen dat ondanks de inspanningen van onze redactie de informatie achterhaald is, leveranciers kunnen de inhoud van een adventskalender wijzigen of de kalender is zo succesvol (misschien wel dankzij ons) dat de kalender al is uitverkocht.

Daarom moet ik als eigenaar van de website toch vertellen dat we niet aansprakelijk zijn en niet kunnen instaan voor de juistheid van de informatie op deze website. We wijzen iedere aansprakelijkheid dus ook uitdrukkelijk af.

Affiliate links

Voor niks gaat de zon op, het maken van een website kost gewoon keiharde euro’s tegenwoordig. We hebben een redactie-team een kantoortje en daar loeien 5 dagen in de week de nodige computers. Daarnaast betalen we ook voor de servers waarop deze website draait en als laatste komt de belastingdienst ook iedere keer met van die blauwe enveloppen.

Bij veel van de producten krijgen wij via het affiliate principe een klein percentage van het aankoop bedrag. Daar merk jij verder niks van en dat hebben de bedrijven verwerkt in de kosten voor marketing en verkoop. Om te voorkomen dat je morgen nog bezig bent met het lezen van deze pagina ga ik hier verder niet op in. mocht je toch meer willen weten over affiliate marketing, lees dan deze wikipedia eens.

Copyrights

Bijna alles op deze website is door ons zelf gemaakt, alleen de product foto’s van de adventskalenders zijn door de verkopende partijen aangeleverd. Op alle teksten, logo’s en de creatieve content op deze website rust dan ook ons auteursrecht (in het Engels dus: copyright).

Je mag zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming niks overnemen, kopiëren, of op je eigen website plaatsen. Je mag natuurlijk wel linken naar onze site. (graag zelfs). Wil je toestemming? Mail ons dan even via het contact formulier en beschrijf duidelijk waarom en hoe. Dan komen we er zeker wel uit. Mailen kan via ons contactformulier op de contact pagina.

(zo, nu is onze jurist ook weer blij)