EasyToys adventskalender 2022

Easytoys adventskalender

De spannendste adventskalender van Nederland koop je dit jaar bij EasyToys. Maar wees er wel snel bij want de 2021 editie was deze hele bijzondere en een tikkeltje ondeugende adventskalender binnen een paar weken uitverkocht. Dat is absoluut niet zonder reden en ik ga je vertellen waarom.

Achter de 24 deurtjes van deze adventskalender van Easytoys kun je alles vinden voor een hete kerst En dat kunnen we dit jaar wel gebruiken met de hoge gasprijzen. De koude nachten van december worden dankzij de leuke en vooral spannende inhoud een stuk heter. Dat ga je indirect merken op je gasrekening hoor šŸ˜‰ want die kachel kan wel een stukje lager.

Easytoys adventskalender

Easytoys adventskalender

De laagste prijs voor de EasyToys Adventskalender krijg je alleen bij mijn-adventskalender. Klik snel op de groene knop. Je hebt geen extra kortingscode nodig

Wat zit er in de EasyToys Adventskalender 2022

Bij deze kalender ga ik niet te veel verklappen, het moet tenslotte leuk en vooral spannend blijven. Wat wel duidelijk is dat je met deze kalender zeker geen kat-in-de-zak koopt. De waarde van alle producten licht ruim boven de aanschafwaarde. Zou je alle producten namelijk los kopen dan betaal je al snel een bedrag rond de 500 euro.

De luxe uitgevoerde box zit vol met leuke speeltjes voorin de slaapkamer, er zitten een paar echte leuke ‘erotische’ verrassingen in. Natuurlijk ontbreken ook een paar verzorgingsproducten niet in de EasyToys-adventskalender 2022 zoals massageolie en een fijn glijmiddel. Vanzelfsprekend doet EasyToys geen concessies aan de kwaliteit van de producten. Dus hoge kwaliteit verzekerd.

De advent kalender van EasyToys heeft ook enkele leuke fun-producten. Ik wil de box vooral spannend houden en niet te veel verklappen, maar reken er maar op dat je een paar leuke nachten in het vooruitzicht hebt.

Meer spannende adventskalenders kun je vinden in de rubriek adventskalenders voor volwassenen.

Plaats een reactie