EasyToys adventskalender 2023

De enige echte Easytoys adventskalender 2023

De spannendste adventskalender van Nederland is dit jaar de EasyToys adventskalender. Maar wees er wel snel bij want de 2022 editie was deze hele bijzondere en een tikkeltje ondeugende adventskalender binnen een paar weken uitverkocht. Dat is absoluut niet zonder reden en ik ga je vertellen waarom.

Achter de 24 deurtjes van deze adventskalender van Easytoys kun je alles vinden voor een hete kerst. De kans op een witte kerst is met de kalender in de slaapkamer in ieder geval met 99% gedaald. De koude nachten van december worden dankzij de leuke en vooral spannende inhoud een stuk heter.

De enige echte Easytoys adventskalender 2023

Easytoys adventskalender, alleen hier nog goedkoper

De laagste prijs voor de EasyToys Adventskalender krijg je alleen bij mijn-adventskalender. Klik snel op de groene knop. Je hebt geen extra kortingscode nodig

Wat zit er in de EasyToys Adventskalender 2023

Bij deze kalender ga ik niet te veel verklappen, het moet tenslotte leuk en vooral spannend blijven. Wat wel duidelijk is dat je met deze kalender zeker geen kat-in-de-zak koopt. De waarde van alle producten licht ruim boven de aanschafwaarde. Zou je alle producten namelijk los kopen dan betaal je al snel een bedrag rond de 500 euro.

De luxe uitgevoerde box zit vol met leuke speeltjes voorin de slaapkamer, er zitten een paar echte leuke ‘erotische’ verrassingen in. Natuurlijk ontbreken ook een paar verzorgingsproducten niet in de EasyToys adventskalender 2023 zoals massageolie en een fijn glijmiddel. Vanzelfsprekend doet EasyToys geen concessies aan de kwaliteit van de producten. Dus hoge kwaliteit verzekerd.

De advent kalender van EasyToys heeft ook enkele leuke fun-producten. Ik wil de box vooral spannend houden en niet te veel verklappen, maar reken er maar op dat je een paar leuke nachten in het vooruitzicht hebt.

De Easytoys adventskalender, deze moet je gewoon hebben

Wij zijn stiekem best wel gek op dit soort leuke ondeugende adventskalenders en hoe gek het ook klinkt we waren één van de eerste die de kalender hebben besteld en we konden natuurlijk niet wachten tot de advent echt begint.

Dit jaar komt de EasyToys adventskalender in een luxe rode doos met zilveren accenten. De doos vouwt als een boek open. In de binnenzijde van het grote rode boek tref je 24 doosjes aan. Gevuld met de beste speeltjes die EasyToys dit jaar heeft uitgebracht. Net als alle pakketjes die we van EasyToys krijgen (ja zo braaf zijn we inderdaad) werd deze natuurlijk ook weer zeer discreet verpakt en verstuurd door EasyToys. Iets wat we altijd wel kunnen waarderen, want het gaat de postbode tenslotte niet aan wat we in onze slaapkamer doen.

De review

Easytoys geeft aan dat deze erotische adventskalender voor iedereen is, wij vinden deze kalender toch het meest geschikt voor stelletjes. Er zitten producten in puur voor dames en leuke speeltjes puur voor mannen. Ook een aantal producten die je samen kunt gebruiken. Er is echter geen echte adventskalender puur voor vrouwen of alleen voor mannen.

Wat kost de adventskalender van Easytoys?

De Easytoys kalender 2023 is alleen bij ons dit jaar via de link in de onderstaande knop te koop voor 109,99 dat is 20 euro goedkoper dan normaal. De totale waarde van alles speeltjes in de adventskalender is met meer dan 500 euro vele malen hoger. Hoe dan ook pak je met deze adventskalender veel voordeel. Het blijft natuurlijk wel een verrassing wat je krijgt. Je kunt voor een review van veel van de speeltjes ook eens kijken op de website lunas-verlangen.nl. Zoek je andere leuke kerstcadeaus? Dan kun je natuurlijk ook terecht op de website van Easytoys. Ze hebben bijvoorbeeld ook leuke lingerie voor een spannende avond of andere speeltjes.

Meer spannende adventskalenders kun je vinden in de rubriek adventskalenders voor volwassenen.

Plaats een reactie