Happy Socks Adventskalender 2023

Wordt het tijd voor nieuwe sokken en mag het lekker vrolijk en een beetje gek? Dan zijn de Happy Socks adventskalenders dit jaar echt iets voor jou. Dit jaar komt Happy Socks met twee originele en erg blije adventskalenders. De Standard Happy Holiday Happy Socks Adventskalender of de nieuwe adventskalender van Happy Socks in een Beatles thema. Hier op de redactie van mijn-adventskalender zijn beide kalenders al binnen en we gaan ze hieronder uitgebreid voor je reviewen.

Wat zit er in Happy Holiday Happy Socks Adventskalender?

Happy Socks adventskalender

De doos met de 24 vakjes is natuurlijk al een cadeau op zich. De doos heeft 24 vakjes en in ieder vakje zit een paar sokken van happy socks natuurlijk. Met deze doos kun je voorlopig wel vooruit. De sokken van hoge kwaliteit zijn natuurlijk altijd buitengewoon vrolijk. Dit jaar zit er natuurlijk ook weer een paar kerstsokken in de Happy Socks adventskalender. Dus ruim je oude sokkenla eens op en gooi die jeukende sokken van je oma de deur uit en bestel snel deze unieke adventskalender. Wees er trouwens wel snel bij want vorig jaar was deze adventskalender echt in recordtijd uitverkocht.

Wat zit er in The Beatles Happy Socks kalender?

Net als de originele Happy Socks Adventskalender is de Beatles versie verpakt in een luxe doos met 24 vakjes. De sokken zijn samen met The Beatles ontworpen en hebben natuurlijk de vertrouwde kwaliteit die je van Happy Socks mag verwachten. Deze Beatles adventskalender komt in een zeer gelimiteerde oplage en we kunnen niet garanderen dat deze binnenkort nog leverbaar is Op = echt Op!

Wat moet je weten over de Happy Socks adventskalender?

Bestel de goede maat, de adventskalenders worden namelijk in twee maten geleverd. Voor de kleinere voet is de 36 tot 40 de juiste doos. En de meeste heren onder ons zullen de box bestellen met 41 tot 46. Je kunt gewoon uitgaan van je schoenmaat.

Is de Happy Socks kalender ook voor kinderen?

De kleinste maat die in de Happy socks adventskalender zit is 36 tot 40. Dus een echte kinderversie is er dit jaar niet.

Hoe duur is de Happy Socks kalender dit jaar?

Dat is een goede vraag, onze redactie merkte namelijk op dat de prijzen nogal schommelen gedurende de adventskalender periode. Check hier de beste prijs.

Is de Beatles adventskalender een limited edition?

Ga daar maar vanuit! De Happy Socks adventskalenders zijn beiden trouwens ieder jaar snel uitverkocht.

Krijg ik 24 paar sokken of 24 sokken?

Iedere Adventskalender van Happy Socks heeft 24 paar sokken. Dus geen flauwekul met één sok achter ieder deurtje. Let je wel goed op dat je de juiste maat besteld?