Hunkemöller Adventskalender 2023

Het moment om liefde en passie te vieren met de Hunkemöller adventskalender is gekomen. Vanaf vandaag is the Naughty & Nice adventskalender van Nederlands grootste Lingeriewinkelketen online gezet. Met deze adventskalender stapt de winkelketen in een nieuwe wereld van erotische speeltjes. We zijn erg benieuwd en hebben deze adventskalender natuurlijk dan ook al uitvoerig bekeken en we laten deze absoluut nog door ons testkoppel onder de loep nemen. De adventskalender pas precies in de al spannende collectie lingerie van Hunkemöller. Dus combineer de aankoop van de adventskalender met een spannend lingerie setje.

hunkemöller adventskalender

Wat zit er in de Hunkemöller adventskalender?

De inhoud van de adventskalender is om te smullen, deze kalender is trouwens voor iedereen, Hunkemöller maakt daarin geen verschil, of je nu een vrouw of een man bent. De inhoud van deze erotische adventskalender is namelijk niet alleen voor gebruik door een koppel, ook als solo persoon kom je aan je hoogtepunt deze adventsperiode.

Deze erotische adventskalender bevat onder andere:

  • 9 x sextoys voor hem en haar
  • 7 x glijmiddel en verzorgingsproducten
  • 4 x soft bondage-toys
  • 5 x accessoires en diverse funartikelen

    Gebruik voor siliconen toys altijd een glijmiddel op waterbasis en reinig ze goed na gebruik. De adventskalender lijkt trouwens erg veel om de erotische adventskalender van Easytoys.

De winkelwaarde van de Hunkemöller loveboxxx zoals deze mooi wordt genoemd is meer dan eur 500,-