Labelhair Adventskalender 2022

Wat een heerlijke adventskalender is dit voor iedereen die graag met haar bezig is. Deze adventskalender zit namelijk tot het laatste deurtje vol met de beste haarverzorgingsproducten van Nederland. Als klap op de vuurpijl heeft de Label Hair adventskalender dit jaar ook nog een waardebon ter waarde van 24 euro verstopt. Deze waardebon kun je gebruiken in de voordeligste webshop met haarverzorgingsproducten van Nederland.

Deze adventskalender past natuurlijk bij alle andere prachtige kalenders vol met Beauty producten. Daar zijn er ook dit jaar veel van uitgebracht en er komen er steeds meer bij.

Wat zit er in de Labelhair Adventskalender?

Met de Labelhair adventskalender haal je een complete lijn aan haarverzorgingsproducten in huis van proffesionele merken zoals Matrix, Sebastian, Udo Walz, Goldwell KMS, en De professionele lijn van Schwarzkopf.

De adventskalender bevat onder andere diverse fijne shampoos conditioners en natuurlijk ook haar behandelingen zodat je er voor de kerstdagen stralend uit ziet. Er zijn natuurlijk ook een paar leuke haar accessoires in de kalender verstopt. Mocht je in de adventskalender nu je lievelingsproduct hebben gevonden dan is er ook nog goed nieuws. Wat alle producten zijn namelijk ook op de webshop van Label-hair.nl te koop. Deze kun je na de kerst natuurlijk perfect kopen met de waardebon die verstopt zit in de Label-hair adventskalender.