Over ons

Het fenomeen adventskalenders is ons niet onbekend, ik als eigenaresse van deze site woon al enige tijd in Oostenrijk en zodra de R in de maand komt liggen de eerste adventskalenders al in de winkel.

Ieder jaar koop ik er zelf ook wel paar, gewoon leuk voor de heb maar ook om weg te geven aan vrienden, familie en kennissen. De adventskalenders worden iedere keer weer dankbaar aagenomen.

Aventskalenders in Nederland

Het fenomeen Adventskalender is pas sinds enkele jaren in Nederland bekend. Vaak gevuld met chocolade of andere zoetigheid. Dat er veel meer keuze is laten we je op mijn-adventskalender.nl zien. Het aanbod wordt steeds groter en ook de doelgroep steeds breder.

Van leuke adventskalenders voor kinderen met bijvoorbeeld LEGO tot een heuse sieradern kalender. Van een gezellige adventskalender vol met diverse soorten thee tot de wat ondeugende adventskalender voor in het nachtkastje. De variatie is ongekend en de ontwerpers worden steeds creatiever en daarbij ontbreekt een stukje humor vaak niet.

Ik wens je veel plezier met het zoeken naar de juiste adventskalender en alvast een hele fijne kerst toe.

Groetjes,

Chantalle

p.s. ik vind het altijd leuk om jou ervaringen over een adventskalender te horen, je mail mij altijd mailen via het contact formulier. Dit formulier kun je trouwens ook gebruiken voor een samenwerking.