Playmobil Adventskalenders 2023

Net als vorig jaar brengt één van de grootste speelgoedfabrikanten van Europa drie prachtige en leuke adventskalenders in de speelgoedwinkels. Naast deze nieuwe 2023 edities van de Playmobil Adventskalenders kun je ook de vorige edities nog krijgen bij de goed gesorteerde webshops in speelgoed. We laten je ook dit jaar weer alle adventskalenders van Playmobil zien op mijn-adventskalender.nl.

Net als vorig jaar kunnen we de adventskalenders van Playmobil vergelijken met de adventskalenders van Lego een grote mooie doos met 24 verschillende deurtjes en iedere dag mag je een deurtje openen. Het eerste deurtje gaat zoals het hoort op 1 december open en het laatste deurtje op 24 december, de dag voor kerst. Dus tijdens de kerstdagen geen kind meer aan de kinderen, want die spelen haar hartenlust met de complete set van Playmobil.

Wat zijn de nieuwe Playmobil adventskalenders

Net als de voorgaande jaren hebben alle adventskalenders van Playmobil een thema. Deze thema’s zijn afgestemd op een jongen of een meisje. (sorry, niet helemaal genderneutraal)

  • De badplezier zeemeerminnen adventskalender (70777)
  • De badplezier Politie duikmissie adventskalender (70766)
  • De Playmobil Novelmore adventskalender (70788)

We hebben alle nieuwe adventskalenders van Playmobil hieronder nog even kort voor je beschreven je kunt dan ook gelijk de kalenders via de bestelknop bestellen bij de beste en goedkoopste online speelgoedwinkels in Nederland.

Playmobil adventskalender Zeemeerminnen (70777)

Playmobil adventskalender

De nieuwe Playmobil Magic adventskalender ( gericht op meisjes van 4 tot 10 jaar) bevat naast de leuke Playmobil poppetjes en onderdelen ook diverse producten van Tinti voor in bad! Het thema van deze 202 adventskalender is dan ook‘zeemeerminnen’.  De inhoud van de set bestaat uit twee volwassen zeemeerminnen en een kleine zeemeermin.

In deze Playmobil adventskalender vind je ook leuke Playmobil onderdelen zoals zeediertjes en een prachtige schatkist me diamanten. Playmobil werkt dit jaar voor de adventskalenders samen met Tinti en daarom vind je ook in deze adventskalender leuke Tinti producten voor in bad. Zoals 2x tover bad-zout en twee roze Tinti bruistabletten.

Playmobil adventskalender Politie duikmissie (70776)

Dit jaar nieuw en uniek is deze Playmobil City Action-adventskalender met als thema een echte politie duikmissie’. Ga op een uniek avontuur onder water met deze gave adventskalender (gericht op jongens tussen de 4 en 10 jaar). De inhoud van de set bevat twee politieduikers, veel onderwater-accessoires zoals vissen, schatkisten en rotsblokken. Het hoogtepunt van deze Playmobil adventskalender is natuurlijk de supersnelle politie-duikboot. Deze heeft namelijk een unieke eigenschap! Je kunt onderin de duikboot namelijk een speciaal bruistablet van Tinti toevoegen.

Hierdoor krijg je het gave bruiseffect wat je ook op TV ziet bij een duikfilm. Naast het bruisen, kleurt het water achter de boot ook nog eens blauw. Er worden in de adventskalender 10 bruistabletten meegeleverd. Zijn de bruistabletten op dan kun je gewoon nabestellen bij je favoriete speelgoedwinkel of online.

Novelmore Adventskalender Playmobil (70788)

Novelmore is de fantasy sprookjes Playmobil serie met kastelen, mythische wezens en natuurlijk draken! Nieuw in 2023 is de Playmobil Novelmore adventskalender. Het is een grote adventskalender en daarmee ook niet meer te vergelijken met de andere varianten en de edities van vorig jaar. (de prijs vab de adventskalender is ook hoger). De adventskalender bevat onder andere vijf Playmobil figuren, een compleet kasteel en heel veel leuke extra accessoires om je eigen fantasy verhaal te maken! Perfect voor de Novelmore fan! De set laat zich natuurlijk goed combineren met andere sets uit de Novelmore serie van Playmobil.

Met korting de Playmobil adventskalender 2023 kopen?

Voor alle producten van Playmobil is er een adviesprijs, de meeste winkeliers hanteren deze prijzen alleen zo vlak voor Sinterklaas en kerst wordt er wel eens gestunt met de prijzen van Playmobil en Lego. Dus check vanaf vandaag dagelijks via onderstaande links de prijzen van Playmobil.

Plaats een reactie