Pukka thee Adventskalender

Het is tijd voor thee met de nieuwe Pukka thee adventskalender. iedere dag een andere lekkere thee soort van het bekende merk Pukka. Van de Pukka thee adventskalenders kun je dit jaar drie versies verwachten. Op deze pagina lees je alles over wat je kunt verwachten in de

Wat krijg je bij de Pukka Thee adventskalender 2023

In 2022 zijn er drie Pukka thee adventskalenders verkrijgbaar. Deze zijn niet alleen verschillend van vorm maar ook in de inhoud. De drie adventskalenders die je dit jaar kunt kopen zijn:

  • Pukka rode adventskalender Met wellnessthema
  • De Pukka groene adventskalender.
  • De gloednieuwe Pukka thee adventskalender in boekvorm

We zullen ze alle drie kort beschrijven. Wat de adventskalenders van Pukka alle gemeen hebben met elkaar is dat ze de lekkerste thee bevatten. Vanzelfsprekend is de thee gemaakt van 100% biologische ingrediënten!

Pukka is een bedrijf dat duurzaamheid met hoofdletters schrijft. Naast de biologische ingrediënten hebben ze ook veel keurmerken zoals het ‘Certified B-Corporation’ Dit geeft aan dat een bedrijf duurzaam werkt en dat wordt natuurlijk regelmatig gecontroleerd.

Pukka rode wellness Adventskalender

Naast een groene adventskalender van Pukka is er in 2022 ook een rode versie uit gekomen. Deze is qua vorm gelijk aan de groene, alleen de inhoud is natuurlijk compleet anders. De rode kalender heeft achter de 24 deurtjes diverse soorten thee verstopt. Deze varieert natuurlijk in de smaken. Je komt onder andere: munt, kamille, gember, matcha, en zoethout, thee tegen. Natuurlijk ook een heerlijke thee in gericht op de feestdagen met lekker veel kaneel. Je hele huis ruikt dan naar de “kerst”.

Pukka groene adventskalender

Deze Pukka groene adventskalender is de klassieker. Deze heeft een stijvol ontwerp. De adventskalender wordt namelijk geleverd in een soort uitvouwbare kalender. Als je de adventskalender namelijk openvouwt krijg je een unieke kalender voor aan de wand. Je kunt deze adventskalender dus aan de muur hangen bijvoorbeeld in je keuken maar ook op kantoor. Je ziet vervolgens in één keer de 24 vakjes met één zakje thee. Neem elke dag een zakje uit de kalender en genieten maar. Als alle theezakjes zijn gebruikt Dan is het tijd om samen met je naasten rond de kerstboom te genieten van de vrije dagen!

De kalender van Pukka kun je dit jaar bestellen bij onderstaande winkels.

Pukka Boek Adventskalender

Nieuw in 2022 is de Pukka adventskalender in boekvorm. Dit is de adventskalender om samen te delen. Want je krijgt namelijk 48 theezakjes achter de 24 deurtjes. De prachtige afwerking van deze kalender maken het echt een gezellige kalender om elkaar te geven. Natuurlijk is ook deze adventskalender rijkelijk gevuld met de biologische thee van Pukka.

Op dit moment is de Pukka boekkalender nog niet te koop in Nederland. Zodra we een linkje hebben van de nederlandse winkel delen we deze direct met je.

Plaats een reactie