Sinful Deluxe Adventskalender 2023

Sinful Deluxe Adventskalender

De kerst wordt dit jaar heter en speelser dan ooit met de Sinful Deluxe Adventskalender. Ondanks dat deze adventskalender maar vier deurtjes heeft met achter ieder deurtje een superspannende verrassing is dit nu al een succesnummer. (of succesnummertje?)

Maak je klaar om te trillen, pleasen en te teasen, speel met de leuke accessoires voor erotische verleiding en krijg een kijkje in de spannende wereld van soft bondage. Alles bij elkaar heeft een waarde van zeker €380.

De adventskalender is perfect voor degene die een december vol spannende uitdagingen, plezier en intense seks wil. Duik in de bijgeleverde erotische gids vol met inspiratie om het beste uit de speeltjes te halen.

Sinful Deluxe Adventskalender

De Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Adventskalender is een limited edition, dus neem geen enkel risico en bestel de Deluxe adventskalender van Sinful voordat hij uitverkocht is.

Heb je nog niet zoveel ervaring met speeltjes voor in de slaapkamer? Kijk dan eens naar de Original adventskalender van Sinful. Deze erotische adventskalender is namelijk speciaal voor koppels met weinig ervaring.

Plaats een reactie