Sinful men Adventskalender 2023

Sinfull adventskalender for men

De enige echte speelse en ondeugende adventskalender speciaal voor mannen. Sinfull brengt met deze Sinful 12 days of Christmas for men een speciale adventskalender uit.

Deze Sinful 12 Days of Christmas Adventskalender voor Mannen bevat 12 items, speciaal gemaakt voor mannen Natuurljik kun je de leuke speeltjes in deze erotische adventskalender ook samen met je partner gebruiken.

Achter de 12 deurtjes van de Sinful men adventskalender vind je een luxe selectie van zoemende en vibrerende speeltjes, diverse leuke accessoires voor sensuele verleiding en een kijkje in de wereld van bondage. De waarde van alle speeltjes in deze adventskalender is meer dan €200. Je koopt dit jaar de spannende en stiekem ook ondeugende adventskalender voor 79 euro discreet online.

De Sinful men adventskalender

De 12 Days of Christmas Adventskalender for Men is perfect voor de vrouw die een vleugje, magie, plezier en seks wil toevoegen aan de feestelijke decembermaand. Duik in de inspiratiegids en ontdek hoe je het beste uit de speeltjes kunt halen. 

Heb je nog niet zoveel ervaring met speeltjes voor in de slaapkamer? Kijk dan eens naar de Original adventskalender van Sinful. Deze erotische adventskalender is namelijk speciaal voor koppels met weinig ervaring.

Plaats een reactie