Sinful Premium Adventskalender 2023

Sinful Premium Adventskalender

Spannende nachten met de best verkochte Sinful premium adventskalender van 2022. Achter de 24 deurtjes van deze super-de-luxe erotische adventskalender verschuilen de leukste verrassingen voor een erotisch moment met zijn tweetjes tijdens de koude decembernachten. Met deze erotische adventskalender kan de temperatuur in huis een stuk lager (en daarmee bespaar je weer op de stroomrekening. Want het gaat heet worden in de slaapkamer.

Deze premium adventskalender van Sinful is perfect voor koppels en speciaal bedacht voor koppels met ervaring met sexspeeltjes. De adventskalender is goed gevuld met speeltjes en spannende accessoires voor een paar spannende nachten.

Sinful premium Adventskalender voor koppels met ervaring

Bij de kalender komt ook een boekje met een uitleg hoe je de speeltjes het beste kunt gebruiken tijdens de hete nachten. Wel zo praktisch natuurlijk.

Als je alle speeltjes in de Sinful premium Adventskalender los zou kopen ben je minstens 600 euro kwijt. Dit jaar kost de Sinful Adventskalender maar 169 euro.

Heb je nog niet zoveel ervaring met speeltjes voor in de slaapkamer? Kijk dan eens naar de Original adventskalender van Sinful. Deze erotische adventskalender is namelijk speciaal voor koppels met weinig ervaring.

Plaats een reactie