Sinful Woman adventskalender 2023

Sinful Woman adventskalender

De enige echte speelse en ondeugende adventskalender speciaal voor vrouwen. Sinfull brengt met deze Sinful 12 days of Christmas for women een speciale adventskalender uit.

Deze Sinful 12 Days of Christmas Adventskalender voor Vrouwen bevat 12 items, speciaal gemaakt voor vrouwen. Natuurljik kun je de leuke speeltjes in deze erotische adventskalender ook samen met je partner gebruiken.

Achter de 12 deurtjes van de Sinful Woman adventskalender vind je een luxe selectie van zoemende en vibrerende speeltjes, diverse leuke accessoires voor sensuele verleiding en een kijkje in de wereld van bondage. De waarde van alle speeltjes in deze adventskalender is meer dan €200. Je koopt dit jaar de spannende en stiekem ook ondeugende adventskalender voor 79 euro discreet online.

De Sinful woman adventskalender

De 12 Days of Christmas Adventskalender for Woman is perfect voor de vrouw die een vleugje magie, plezier en seks wil toevoegen aan de festelijke decembermaand. Duik in de inspiratiegids en ontdek hoe je het beste uit de speeltjes kunt halen. 

Heb je nog niet zoveel ervaring met speeltjes voor in de slaapkamer? Kijk dan eens naar de Original adventskalender van Sinful. Deze erotische adventskalender is namelijk speciaal voor koppels met weinig ervaring.

Plaats een reactie