Sonnentor adventskalender

Sonnentor adventskalender

Oostenrijk kennen we natuurlijk van de Wiener Melange, de Sachertorte en vanaf nu ook van de lekkerste thee die er is. Sonnentor komt net als vorig jaar met een leuke voordelige adventskalender vol met thee. Deze adventskalender past perfect in de rubriek lekker eten en drinken.

De Sonnentor adventskalender is de ideale begeleider naar de gezelligste tijd van het jaar. in december heb je namelijk iedere dag even een geniet momentje met een kopje heerlijke thee.

De thee van Sonnentor is natuurlijk 100% biologisch en wordt met de hand verpakt. Na de adventsperiode kun je de kalender makkelijk bij het oud papier doen want deze bevat geen plastic.

Wat krijg je allemaal?

De Sonnentor adventskalender heeft 24 zakjes thee, natuurlijk passen de theesoorten perfect bij de tijd van het jaar. Naast bekende smaken bevat de adventskalender van Sonnentor dit jaar ook nieuwe smaken waarmee het hele huis lekker ruikt naar de kerstsfeer.

Dit jaar is de Thee kalender van Sonnentor verkrijgbaar bij Bol.com en bij Ecco-Verde. Controleer voordat je gaat bestellen even de prijzen want deze zijn nogal verschillend dit jaar. Wie goed zoekt op internet kan zeker 50% besparen op de Sonnentor adventskalender.

Plaats een reactie