Tony’s Chocolonely adventskalender 2023

Voor de tweede keer komt het bekende en lekkerste chocolademerk van Nederland met een adventskalender. Op een leuke en vooral kleurrijke manier kun je kennismaken met de verschillende smaken chocolade uit de chocoladefabriek van Tony Chocolonely.

Tony’s Chocolonely Adventskalender 2023

De Tony’s Chocolonely adventskalender 2023 is nu beschikbaar! Na het overweldigende succes van vorig jaar is deze unieke chocolade adventskalender, de grootste van dit jaar met een imposante hoogte van 52 cm, terug. Exclusief verkrijgbaar bij Bol.com, biedt het 24 verrassende mini Tony Chocolonely-chocolaatjes.

Begin vanaf 1 december met het openen van de vakjes en geniet dagelijks van een heerlijke traktatie. De uitdaging? Proberen niet alles in één keer op te eten! De verpakking, volledig in Tony’s Chocolonely-stijl, biedt ook boeiende feitjes over dit ethische chocolademerk dat streeft naar 100% slaafvrije chocolade. Een smakelijke countdown naar Kerst met een boodschap!

Tony’s Chocolonely is van origine een Nederlands bedrijf dat er veel aan doet om 100% slaafvrije chocolade aan te leveren. Dat zie je ook terug in de adventskalender van dit jaar. Je start precies op 1 december met het openen van het eerste deurtje en vindt daar een heerlijke Tony Choclolonely minireepje. Dat doe je dit jaar 24 keer tot en met het laatste reepje op kerstavond. In totaal heeft Tony Chocolonely er tien verschillende chocoladesmaken in de Tony Chocolonely adventskalender verstopt. De Aftelkalender van Tony Chocoloney is de best verkochte adventskalender in de rubriek Chocolade kalenders.

Tony’s Chocolonely adventskalender kopen

De Tony’s Chocolonely adventskalender kun je al bestellen via bol.com. De kalender wordt natuurlijk gratis verzonden door Bol. Wacht niet te lang met bestellen. In de supermarkt is de populaire adventskalender van Tony’s Chocolonely al uitverkocht.

Wat zit er in de adventskalender van Tony Chocolonely

In de adventskalender vind je onder meer de smaken:

Een overzicht van de inhoud van de Tony’s Chocolonely adventskalender 2022:

  • Puur
  • Melk Noga
  • Classic Wit Framboos-knettersuiker
  • Melk Hazelnoot Crunch
  • Melk Karamel-zeezout
  • Classic Donkere Melk Pretzel Toffee
  • Classic Donkere Melk

Een bonte mix van melkchocolade, donkere melkchocolade, pure chocolade en witte chocolade.

Plaats een reactie