Top 10 Adventskalenders 2023

Nu alle adventskalenders zo’n beetje in de winkels liggen en iedereen ondertussen wel een keertje gestruikeld is over zo’n grote doos in de bekende Nederlandse drogisterij wordt het tijd voor een top 10 adventskalenders. Deze top 10 wordt samengesteld door de verkoopcijfers van de bekende online winkels zoals Bol.com en onze eigen statistieken. We kunnen namelijk vrij eenvoudig zien welke adventskalenders het beste wordt bekeken.

De top 10 adventskalenders van 2023

  1. De Rituals adventskalender 2023
  2. De IKEA-Adventskalender 2023
  3. De Douglas Luxury Adventskalender
  4. De Naughty and Nice adventskalender van Easytoys
  5. De adventskalender vol met natuurlijke cosmetica van Ecco-Verde
  6. De adventskalender van Happy Socks vol met 24 paar sokken
  7. De Lookfantastic Adventskalender
  8. De Tony Chocoloney 2023 adventskalender
  9. De Lego Friends kerstmarkt editie adventskalender
  10. De Lego city adventure kerst adventskalender

10. De LEGO Adventskalender

Top 10 adventskalenders

De leukste adventskalender voor kinderen staat deze maand op een welverdiende plek 10 in de top 10 adventskalenders. De mooie doos met 24 vakjes is goed gevuld met het bekende blokjes speelgoed. Achter ieder deurtje een nieuwe verrassing om je kerstdorp te bouwen.

Kinderen kunnen de dagen tot kerstmis aftellen met de leuke minimodellen en de populaire personages uit de speelwereld van LEGO City Adventures. Vouw de speelmat met een besneeuwd winterwonderlandschap uit en je bent helemaal klaar voor fantasierijke avonturen.

9. De LEGO friends Adventskalender

De nummer 9 in de top 10 met leukste en best verkochte adventskalenders van 2022 is opnieuw een adventskalender van Lego. Deze adventskalender staat volledig in het teken van de LEGO Friends. Je bouwt in 24 dagen je eigen kerstmarkt op. Deze kun je dan op de kerstavond als het laatste deurtje van de LEGO-Adventskalender is geopend officieel onder de kerstboom openen. Hoe leuk is dat?

8. De Tony Chocoloney 2023*

Tony Chocolonely Adventskalender

Op de redactie zijn we al misselijk van alle chocolade, we moeten namelijk alle adventskalenders wel even testen of ze lekker zijn. We kunnen je nu al verzekeren dat je met de Tony Chocoloney Adventskalender wel op visite mag komen. Deze kalender haalt de kerst waarschijnlijk niet wat de inhoud is natuurlijk gewoon verslavend lekker.

7. De Lookfantastic adventskalender 2023

Mijn adventskalender 2023: Lookfantastic

Dit is misschien wel één van de beste adventskalenders van 2023, de Lookfantastic Adventskalender is gewoon een boek! Een boek met een prachtig beautyverhaal. Een boek tot het laatste vrije plekje gevuld met de beste beauty producten.

Deze adventskalender heeft trouwens geen 24 deurtjes met een passend cosmeticaproduct, maar bevat maar liefst 26 heerlijke beauty producten van bekende merken zoals Rituals, PMD, Elenis Pro, Zelens en Emma Hardie. De totale waarde van alle producten in deze mega-adventskalender is meer dan € 550,- Je haalt deze Lookfantastic Adventskalender voor, maar € 115 direct in huis.

6. De Happy socks adventskalender 2023*

Met deze Happy Socks Adventskalender heb je weer genoeg sokken in huis voor het komende jaar. En natuurlijk zijn dit geen saaie suffe sokken maar de enige echte sokken van Happy Socks in een superblij motief. In deze adventskalender zitten maar liefst 24 paar sokken van het hippe sokkenmerk.

Dus ieder dag een leuk paar sokken erbij. Natuurlijk is achter één van de deurtjes in deze adventskalender ook de Limited Edition paar kerstsokken te vinden. Superleuk natuurlijk om tijdens de kerstdagen te dragen. De Happy Socks Adventskalender is al jaren een hardloper en was vorig jaar al snel uitverkocht. Deze adventskalender staat met recht in de top 10 adventskalenders.

5. De Ecco Verde adventskalender 2023*

ecco verde adventskalender

Vegane en biologische cosmetica is met een opmars bezig. Ecco Verde is een webshop waar je alleen biologische cosmetica kunt kopen. Het merk brengt al jaren adventskalenders uit met een collectie uit het biologische assortiment cosmetica. Dit jaar is de Mixed adventskalender echt een believe the magic Box.

De kalender kun je na de adventsperiode ook nog gebruiken. De doos bestaat namelijk uit 24 laatjes die je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor je sieraden. Deze Ecco-Verde Adventskalender is namelijk gemaakt van stevig karton met een subtiel ontwerp. Er zijn er nog een paar op voorraad bij Ecco-Verde, vorig jaar was deze kalender heel snel uitverkocht Op = ECHT OP!

4. De Spannende Easytoys adventskalender 2023

Mijn adventskalender 2023: Easytoys Erotische Adventskalender

We gaan hier niet te veel over vertellen, er lezen misschien wel minderjarige kinderen mee en daar hebben we de LEGO-adventskalender voor toch? Deze adventskalender van EasyToys staat al jaar en dag in de top 10 adventskalenders. Het is wat ons betreft ook één van de beste en opwindendste adventskalenders van 2023. Ja, we hebben een objectief testteam (aanmeldingen voor 2024 zijn nog open, zie het contactformulier)

Bekijk trouwens alle overige 18+ adventskalenders ook eens. De EasyToys adventskalender krijg je trouwens deze week nog met een extra korting. Gebruik de kortingscode ADVENT20 en pak snel die extra korting mee.

De enige echte Easytoys adventskalender 2023

Easytoys adventskalender, alleen hier nog goedkoper

De laagste prijs voor de EasyToys Adventskalender krijg je alleen bij mijn-adventskalender. Klik snel op de groene knop. Je hebt geen extra kortingscode nodig

3. De Douglas adventskalender 2023*

De grootste parfumerie van Nederland heeft dit jaar maar liefst drie adventskalenders uitgebracht. De Luxury kalender heeft dit jaar opvallend veel fans. Deze vliegt namelijk de winkels uit en staat in december in menig badkamer of slaapkamer op de kaptafel.

Dat snappen we bij mijn-adventskalender heel goed. Deze kalender is namelijk allerbest gevuld met luxe cosmetica producten van Douglas. Bekijk de kalender maar eens en wees er snel bij want volgens onze informatie is de voorraad beperkt.

2. De IKEA-adventskalender 2023*

Dat dit jaar alles anders is, zien we ook bij IKEA, het was vorig jaar één van onze best bezochte blogs. Want de IKEA kalender zat namelijk goed vol met lekkere melkchocolade en leuke waardebonnen voor een dagje meubel shoppen.

Dit jaar zitten er 2 actiekaarten in de IKEA-adventskalender. Eentje ter waarde van 5 euro voor het IKEA-restaurant e een bon voor een ijsje bij de uitgang.Oja, we vergeten bijna dat de bonbonnetjes in de adventskalender van IKEA dit jaar al op zijn. We kijken deze keer niet naar Chantal, (of was je het wel?) Of we de IKEA-adventskalender volgend jaar weer in de top 10 adventskalenders vinden weten we nog niet.

1. De Rituals adventskalender 2023*

Net als vorig jaar, het jaar daarvoor en het jaar daarvoor staat ook dit jaar de Rituals adventskalender weer op één! Je hele huis ruikt al naar Rituals zodra je de adventskalender uit de doos haalt. 24 deurtjs heeft de mooie stijlvolle blauwe kerstboom en die zijn ook dit jaar weer goed gevuld met de lekkerste producten van het cosmetica en lifestyle merk Rituals.

Volgens enkele lezers van onze website zijn de adventskalenders bij enkele vestigingen van Rituals al uitverkocht. Online zijn ze nog wel verkrijgbaar. Maar wees er net als vorig jaar en het jaar daarvoor en het jaar daarvoor snel bij want bij de Rituals kalender kan het zo, maar eens heeeeeeel erg snel gaan en ook hier geldt OP = OP.

Plaats een reactie