Wera Adventskalender 2023

Ieder jaar komt het Duitse gereedschapsmerk Wera ook met een adventskalender. Het klinkt gek maar deze adventskalender is ieder jaar razend populair onder de mannen. Dit jaar komt de Wera Adventskalender met een schroevendraaier gevuld met verschillende bitjes en een set met de meest gebruikte steeksleutels. De handige flesopener in schroevendraaier optiek is een leuke extra gadget.

Wera Adventskalender

Wat krijg je allemaal bij de Wera adventskalender?

Zoals al gezegd krijg je een handige set schroevendraaiers met een handige bitset met de meeste gebruikte bitjes. Zo zet je dus snel je meubels in elkaar. Natuurlijk zit er ook een speciale bithouder bij zodat je de bits ook kunt gebruiken op je accuboormachine.

In de adventskalender komt ook een handige set met de meest gebruikte steeksleutels. Natuurlijk ook in de hoge kwaliteit van Wera. De steeksleutels kun je makkelijk opbergen in de meegeleverde houder.

Als extra gadget komt er ook een handige flesopener bij in de vorm van een schroevendraaier. Deze mag natuurlijk niet ontbreken in de gereedschapskist van de handwerker.