Yogi Tea adventskalender 2023

Yogi tea adventskalender

Ken je de leuke adventskalender van Yogi Tea al? Nee, lees dan snel verder want dit is echt één van de leukste thee adventskalenders van dit jaar.

Yogi is een opkomend thee merk in Nederland, in de landen om ons heen is Yogi Tea een ware marktleider in het aanbod van thee. De Yogi Tea Adventskalender 2023 zit dan ook vol met unieke thee smaken. Natuurlijk allemaal met een winters karakter, want dat past natuurlijk perfect bij het Adventsthema.

Wat zit er in de Yogi adventskalender?

Aan de binnenzijde zitten in totaal zoals gebruikelijk bij een adventskalender 24 deurtjes Achter ieder deurtje vind je een nieuwe unieke Yogi Tea variant. Yogi Tea staat bekend om de yurvedische theesoorten met de bijzondere kruiden. Daarbij is de thee van YogiTea altijd 100% biologisch. Dat is een mooi extra pluspunt voor deze adventskalender.

Bij de keuze van de thee is natuurlijk rekening gehouden met de adventsperiode. in deze Thee adventskalender vind je dan ook typische winter en kerstkruiden in de theemelanges verwerkt. Je kunt onder andere de volgende smaakrichtingen verwachten: Sinaasappel, Kaneel, kruidnagel, kardemon en zoethout. Deze kalender is dan ook perfect om de nieuwe smaken van Yogitea te ontdekken.

Yogi thee adventskalender

Waar is de Yogitea Adventskalender te koop?

Je koop de Yogi Tea adventskalender eigenlijk alleen online. Uit ons onderzoek is gebleken dat deze speciale limited edition adventskalenders eigenlijk bijna niet in de winkel te koop is. We hebben de kalender andere bij de onderstaande webshops gezien.

De bovenstaande adventskalender wordt aangeboden op Amazon, dit is een link naar de Duitse website van Amazon, maar Amazon verstuurd gewoon naar Nederland. Door te klikken op deze link krijgen wij een klein beetje provisie voor de aankoop. Geen angst, Amazon rekent deze provisie niet door en in de regel is Amazon de goedkoopste aanbieder op het internet.

Plaats een reactie