Zotter Adventskalender 2023

Ben je gek op chocolade dan zit je dit jaar goed met de tientallen adventskalenders vol chocolade. Eentje springt er dit echt bovenuit. Dat is de rijkelijk gevulde Zotter Adventskalender. Zotter is de meester in het bereiden van chocolade in Oostenrijk. Tony Chocoloney verbleekt bij het zien en proeven van de kwaliteit die je in deze adventskalender aantreft. Achter ieder deurtje van deze heerlijke kalender treft je een unieke smaak aan. Zotter is namelijk een chocolatier die graag experimenteert met smaken. Iedereen die zijn chocolade theater in Oostenrijk heeft bezocht weet dat. De adventskalender van Zotter valt dit jaar natuurlijk perfect in de categorie eten en drinken waar de keuze dit jaar ook weer veel groter is geworden dan in de voorgaande jaren.

Zotter adventskalender

Zotter chocolade wordt gemaakt met de beste ingrediënten, de cacao voor zijn chocolade komt van zijn eigen cacao plantage. Zo weet Zotter namelijk absoluut zeker dat het geld op de goede plek terecht komt en dat de cacao biologisch wordt aangebouwd. Ieder jaar is de zotter adventskalender een highlight. We proberen er op de redactie altijd wel een paar te hebben en heel eerlijk. Deze adventskalenders van zotter hebben tot nu toe nog nooit de kerst gehaald.

Wil je trouwens de Zotter Chocolade fabriek bezoeken? Dat kan, hier lees je alles over de Zotter in Oostenrijk.

Wat zit er in de Zotter adventskalender?

In de opvallende gele adventskalender van Zotter tref je 25 verschillende minireepjes aan van de lekkerste chocolade. Niet alleen melk, puur en wit maar ook gevulde chocolade die je als een bonbonnetje op je tong moet laten smelten. Wat dacht je van de smaakcombinaties, Framboos met kokos of chocolade gevuld met rode bosbes? Natuurlijk is de adventskalender ook goed gevuld met normale chocolade. Voor de echter liefhebber is er een een mini reepje met 100% pure chocolade. Let op! Deze is wel heel bitter en alleen voor de echte liefhebbers.